Dit is wat klanten van Major Projects vinden:

"Ik heb met Hanneke samengewerkt in mijn tijd bij My Micro. De organisatie moest een transitie ondergaan en hierin heeft Hanneke een cruciale rol gespeeld. Met haar ervaring, kennis en het vermogen om in lastige tijden altijd goed connected met de medewerkers te blijven is de transitie buitengewoon goed verlopen."

Jasper Stultiens

MyMicroGroup, voormalig CEO ai


Raïssa Guntenaar

NEP The Netherlands, HR Manager

"Hanneke supported iGM Resins as a.i. HR Manager in my team and I can highly recommend Hanneke. She possesses a strong combination of strategic thinking, project management skills and execution power to bring projects to the finish line. Besides her robust P&O knowledge and skillsets, she is a fantastic person to work with."

Monique Slaats

iGM, Executive Vice President People and Organization

"Ik heb Hanneke leren kennen in haar functie als HR manager bij WPM Groep en sindsdien werken we beide als zelfstandige regelmatig samen, tot meer dan volle tevredenheid! Hanneke is niet alleen een hele fijne collega, haar doortastendheid, gedrevenheid en ervaring maken haar tot een specialist op HR gebied. Hanneke onderscheidt zich door een unieke combinatie van strategisch inzicht en hands-on mentaliteit. Ze is een goede teamspeler die het beste in een team naar boven haalt. Haar sociale karakter maakt dat ze snel contact legt en verbinding maakt. Ze heeft veel ervaring en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar creativiteit zorgt ervoor dat ze uitdagingen net even anders aanpakt en zo steeds laat zien waarom zij de specialist is die een organisatie op HR gebied nodig heeft."

Marlies Verduijn

WPM Groep, voormalig Marketing manager

"Wat het verschil maakt is de praktische omzetting door Hanneke van haar strategisch personeelsplan naar acties die resultaat hebben. Hard op de inhoud, zacht op de relatie is wat Hanneke hierbij het beste kenmerkt."


Marco Wels

MyMicroGroup, voormalig CEO

Tevreden klanten:

parallax background

 

Kennismaken?

Heeft u hulp nodig bij het future proof maken van uw human capital? Vul dan de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om samen met u te kijken welke maatwerk oplossing u zou helpen.