Search HR Professionals

Heeft u de juiste HR professionals aan boord om uw Human Capital doelstellingen te behalen, management te faciliteren en een transitie te begeleiden? Zoekt u een HR Manager, Director, Head of HR, Business Partner, Adviseur of een HR Specialist op het gebied van bijvoorbeeld recruitment, total rewards of learning & development?

Major Projects kent én herkent de juiste HR-professional om de uitdagingen waar uw organisatie voor staat tot een succes te maken. Zowel voor interim opdrachten als voor een vaste aanstelling. Door de jarenlange ervaring op alle HR-facetten en de rijke ervaring in verschillende organisaties en sectoren, is Major Projects succesvol en bedreven in het matchen van de juiste HR professional voor de specifieke uitdaging binnen uw organisatie, rekening houdend met de cultuur en teamsamenstelling. Met hun vakkundigheid, gedrevenheid en ervaring slagen onze professionals er in de HR strategie voor uw organisatie te realiseren.

BEN JIJ HR PROFESSIONAL EN ZOEK JE EEN NIEUWE UITDAGING?

Interimmers op zoek naar een nieuwe opdracht leren wij graag kennen! Naam contact op en we plannen een kennismaking in. Ook met HR professionals die op zoek zijn naar een vaste betrekking maken wij graag kennis. Gelukkig in je huidige positie, maar behoefte aan sparren met vakgenoten? Bel of mail gerust, maak een afspraak en word onderdeel van ons netwerk!

Search HR Professionals

  • Groot netwerk van HR professionals
  • Tijdelijke en vaste aanstelling mogelijk
  • Ervaring met alle facetten van Human Resources. Zo vinden we snel de juiste match
  • Tijdelijke ondersteuning en training bestaande afdeling HR mogelijk

Klaar voor de toekomst? Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

KENNISMAKEN?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie? Of ben je HR professional en zoek je een nieuwe uitdaging of wil je graag onderdeel worden van het Major Projects netwerk voor inspirerende interactie met vakgenoten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.