parallax background

De missie van Major Projects is uw organisatie te begeleiden naar future-proof human capital om uw ambitie te realiseren. De vorm waarin we u faciliteren is flexibel en kan variëren van het plaatsen van HR professionals, HR advies, projectmanagement, interim management, facilitator (van team analyses of talent reviews), coaching tot een rol in de raad van commissarissen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak.

HR Oplossingen voor elke uitdaging!

Wij zijn ervan overtuigd dat houding, veerkracht en betrokkenheid minstens zo belangrijk zijn voor het realiseren van de organisatiedoelen als kennis en vaardigheden. Delen medewerkers de ambitie van de organisatie? Zijn leidinggevenden in staat de strategie te vertalen, uit te dragen en de medewerkers mee te nemen?  Dat is de brug tussen het bedenken van de strategie en deze ook daadwerkelijk realiseren.

Daarom neemt Major Projects naast performance en potentieel ook gedragsaspecten mee die belangrijk zijn voor uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wendbaarheid van het personeel, voor een organisatie die te maken heeft met een continu veranderende markt. Ook leiderschapsstijlen en -niveaus worden meegenomen.

Major Projects levert pragmatische, maatwerkoplossingen voor iedere organisatie. Onze werkwijze is flexibel, maar altijd aansluitend op de behoefte van de opdrachtgever. Of er nu een geschikte HR professional moet worden gevonden, een talent review voor één team gedaan moet worden, een strategische personeelsplanning voor de gehele organisatie of een reorganisatie, alles is mogelijk.  

De adviezen en plannen zijn praktisch van aard, en deze zijn concreet zodat e.e.a. door management en HR afdeling overgenomen kan worden. Desgewenst kan het (mede) door Major Projects uitgevoerd worden. 

Klaar voor de toekomst?
Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

Kennismaken?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.