parallax background

Over Hanneke Majoor

Hanneke Majoor is de drijvende kracht achter Major Projects. Na het afronden van zowel een HR als een bedrijfskundige opleiding heeft Hanneke ruim 20 jaar ervaring opgedaan in eindverantwoordelijke HR rollen bij nationale en internationale ondernemingen. Als leidinggevende heeft zij veel HR afdelingen geprofessionaliseerd en teams gebouwd. 

De laatste jaren is ze zich op projectmatige basis gaan specialiseren in Strategische Personeelsplanning (SPP), talent management, team analyse, restructuring en reorganisatie. De behoefte aan SPP kan ontstaan uit een groeistrategie of juist een efficiencyslag, maar ook vanwege bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen of een gewenste cultuuromslag. Altijd ligt de focus op talent management met als doel Future-Proof Human Capital. 

Inmiddels is Hanneke niet alleen zelf actief als HR interimmer, maar plaatst ze ook andere HR professionals voor vaste aanstellingen of interim  opdrachten. Door haar jarenlange ervaring en grote netwerk weet ze als geen ander de perfecte match te maken tussen de HR professional en organisatie. Major Projects kent én herkent de HR professional die de HR uitdagingen van uw bedrijf aanpakt. 

Hanneke vertelt enthousiast: 
"Mijn passie zit in het identificeren van talent en de juiste competenties voor een specifieke rol, cultuur of organisatie. Of het nu gaat om het matchen van een HR manager, het faciliteren van een talent review en teamanalyse voor managers, of het maken van een strategische personeelsplanning en succession plan voor de directie. Het succes zit hem steeds in het herkennen van de verschillende talenten en deze daar inzetten waar ze het best tot hun recht komen. Het maakt niet uit of je dat inkadert in een kleine of grote organisatie of zelfs op afdelingsniveau. Het gaat om impactvolle veranderingen waar een menselijke component in zit. Ik ben ervan overtuigd dat de kritische succesfactor voor de executie van de  organisatiestrategie zit in de energie van de juiste mensen in de juiste rol. Hierbij gaat het niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om betrokkenheid en houding." 

 

Klaar voor de toekomst? Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

KENNISMAKEN?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.