Effectief leiderschap

Leidinggevenden hebben de uitdagende taak om 'de mensen mee te krijgen' met de strategie. Maar hoe worden die leiders optimaal ondersteund om ze het beste uit zichzelf en hun medewerkers te laten halen. Heeft het management de skills om een heldere teamanalyse te maken, waarbij wordt gekeken naar performance, potentieel maar ook de wendwaarheid, betrokkenheid en gedragsstijlen worden meegewogen? Is het HR-beleid in lijn met de cultuurwaarden en de ambitie van de organisatie? Zijn processen in de organisatie dusdanig ingericht dat we van mensen kunnen vragen flexibel te zijn, of lopen medewerkers tegen bureaucratie aan?
Met andere woorden, hoe zorgen we ervoor dat managers in staat gesteld worden de ambitie en strategie ook écht te vertalen naar hun medewerkers?

Major Projects kan management faciliteren, maar ook de tools bieden om zelf de toekomstbestendigheid van het human capital te managen.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

EFFECTIEF LEIDERSCHAP

Hoe gaan we voorkomen dat we jaarlijks dezelfde gaps creëren?​ Wat is nodig om het management in staat te stellen het team future proof te houden? Dit is maatwerk, maar denk hierbij aan bijvoorbeeld aan:
  • het ontwikkelen & faciliteren van het management op het gebied van talent review en teamanalyse;
  • implementatie van de cultuurwaarden​;
  • HR tools zoals de performance management methodiek (beter) laten aansluiten op de organisatiedoelen en gewenste cultuur​;
  • talent review op een pragmatische wijze onderdeel maken van de standaard processen.

Klaar voor de toekomst? Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

Kennismaken?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.