parallax background

Over Major Projects

Major Projects helpt organisaties de strategie en ambitie te vertalen naar doelgericht en duurzaam human capital management. De focus ligt op het bouwen aan de toekomstbestendigheid van de organisatie door bedrijfstransformatie te realiseren via de kracht van mensen. Bijvoorbeeld door te zorgen dat het personeelsbestand optimaal is ingericht om te groeien, krimpen of wijzigen. Maar ook door te zorgen dat de talenten worden behouden en leiders over de tools beschikken om klaar te blijven voor de toekomst. Major Projects heeft de ervaring en tools om te komen tot een duurzame aanpak op het gebied van Human Capital. Praktisch en doelgericht. 

Maatwerk

Maar wat is nodig om het human capital optimaal in te richten?  Het kan betekenen dat we een strategische personeelsplanning maken, adviseren op het gebied van succession plannig,  key positions en talent management. Of we faciliteren management bij het maken van teamanalyses waarbij we kijken naar performance, potentieel, cultuurwaarden, betrokkenheid en bijvoorbeeld (gewenste) gedragsstijlen. Met als doel dat de leiders van de organisatie zelf de toekomstbestendigheid van de organisatie op het gebied van human capital uitstekend kunnen managen. 

Advies en uitvoering

Met het oog op de strategische doelen en toekomstbestendigheid kan Major Projects daarnaast de managers opleiden en HR tools herzien met als doel de “way of working” van managers en medewerkers te laten aansluiten bij de organisatiedoelen en gewenste organisatiecultuur. ​

Major Projects: Future-Proof Human Capital

Over Hanneke Majoor

Hanneke Majoor is de drijvende kracht achter Major Projects.​ Na het afronden van zowel een HR als een bedrijfskundige opleiding heeft Hanneke ruim 20 jaar ervaring opgedaan in eindverantwoordelijke HR rollen bij nationale en internationale ondernemingen. De laatste jaren is ze zich op projectmatige basis gaan specialiseren in Strategische Personeelsplanning (SPP), talent management, team analyse, restructuring en reorganisatie. De behoefte aan SPP kan ontstaan uit een groeistrategie of juist een efficiencyslag, maar ook vanwege bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen of een gewenste cultuuromslag. Hierbij ligt de focus op talent management met als doel Future-Proof Human Capital.​

Hanneke vertelt enthousiast:

“Mijn passie zit in transformaties die een grote impact hebben. Het maakt niet uit of je dat inkadert in een kleine of grote organisatie of zelfs op afdelingsniveau. Het gaat om impactvolle veranderingen waar een menselijke component in zit. Ik ben ervan overtuigd dat de kritische succesfactor voor de executie van de organisatiestrategie zit in de energie van de juiste mensen in de juiste rol. Hierbij gaat het niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om betrokkenheid en houding.”

Omwille van schaalgrootte maakt Major Projects eventueel gebruik van ervaren collega's. 

Klaar voor de toekomst? Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

KENNISMAKEN?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.