parallax background

Over Major Projects

Major Projects helpt organisaties de strategie en ambitie te vertalen naar doelgericht en duurzaam human capital management. De focus ligt op het bouwen aan de toekomstbestendigheid van de organisatie door bedrijfstransformatie te realiseren via de kracht van mensen. Dat begint vaak met het inrichten van een optimale HR afdeling met HR professionals die perfect matchen bij de organisatie en de uitdagingen op HR gebied.

Major Projects adviseert op het gebied van de inrichting van het personeelsbestand zodat het optimaal is ingericht om te groeien, krimpen of wijzigen. Maar ook door te zorgen dat de talenten worden behouden en leiders over de tools beschikken om klaar te blijven voor de toekomst. Major Projects heeft de ervaring en tools om te komen tot een duurzame aanpak op het gebied van Human Capital. Praktisch en doelgericht. 

Maatwerk

Maar wat is nodig om het human capital optimaal in te richten?  Een professionele en gedreven HR professional aan boord hebben, is een eerste stap. Major Projects is ervaren in het vinden van de perfecte HR professional(s) voor uw organisatie.  Major Projects kan ook helpen met het maken van een strategische personeelsplanning, adviseren op het gebied van succession plannig,  key positions en talent management. Of we faciliteren management bij het maken van teamanalyses waarbij we kijken naar performance, potentieel, cultuurwaarden, betrokkenheid en bijvoorbeeld (gewenste) gedragsstijlen. Met als doel dat de leiders van de organisatie zelf de toekomstbestendigheid van de organisatie op het gebied van human capital uitstekend kunnen managen. 

Advies en uitvoering

Met het oog op de strategische doelen en toekomstbestendigheid kan Major Projects daarnaast de managers opleiden en HR tools herzien met als doel de “way of working” van managers en medewerkers te laten aansluiten bij de organisatiedoelen en gewenste organisatiecultuur. ​

Major Projects: Future-Proof Human Capital

Klaar voor de toekomst? Wij zorgen dat uw human capital dat ook is.

parallax background

KENNISMAKEN?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.