Oplossingen

De kritische succesfactor voor de executie van de organisatiestrategie zit in de energie van de juiste mensen in de juiste rol. Hierbij gaat het niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om betrokkenheid en houding.

Major Projects levert pragmatische, maatwerkoplossingen voor iedere organisatie. Onze werkwijze is flexibel, maar altijd aansluitend op de behoefte van de opdrachtgever. Of er nu een talent review voor één team nodig is, een strategische personeelsplanning voor de gehele organisatie of een reorganisatie, alles is mogelijk. De adviezen en plannen zijn praktisch van aard, en deze zijn concreet zodat e.e.a. door het management en de HR afdeling overgenomen kan worden. Desgewenst kan het (mede) door Major Projects uitgevoerd worden.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Strategische personeelsplanning

Of u uw personeelsbestand nu wilt laten groeien, herstructureren of juist moet reorganiseren, Major Projects helpt u de organisatiestrategie te vertalen naar een blauwdruk van de structuur en benodigde rollen voor de toekomst. Hierbij wordt, naast de eigen koers en doelen, rekening gehouden met factoren als ongewenst verloop, verwachte marktontwikkelingen etc.

Talentmanagement

Managers hebben in de waan van de dag meestal niet de tijd, maar ook ontbreekt het veelal aan ervaring en skills om een goede teamanalyse te maken, laat staan daar een pragmatisch plan uit te af te leiden. Major Projects begeleidt uw management in het analyseren van het aanwezige talent.

Effectief leiderschap

Leidinggevenden hebben de uitdagende taak om 'de mensen mee te krijgen' met de strategie. Maar hoe worden die leiders optimaal ondersteund om ze het beste uit zichzelf en hun medewerkers te laten halen.

Praktische adviezen, pragmatische aanpak. Dat is kenmerkend van onze aanpak!

parallax background

KENNISMAKEN?

Heeft u behoefte om te sparren over de juiste aanpak op het gebied van human capital voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.